مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بر لزوم پرهیز از نگاه سنتی به ابزارها و امکانات موجود در خدمات‌رسانی به زائران رضوی تأکید کرد.
 
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی ‌و اطلاع‌رسانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله واحدی اظهار داشت: بخش عظیمی از موقوفات به‌منظور گسترش و ترویج فرهنگ عاشورایی در مقابله با ممانعت رضاخان از برگزاری عزاداری حسینی و ابراز مخالفت مردم بوده است.
 
وی ظرفیت‌های موجود اوقاف و امور خیریه استان سمنان در حوزه‌های مختلف را فرصتی برای متولیان امر در تمامی عرصه‌ها دانست و اظهار داشت: متولیان امر هر جا که احساس کردند نظام و اساس اسلام به خطر افتاده، باید با استفاده از این ابزار به دفاع از آن بپردازند.
 
واحدی مقابله با تهاجم همه‌جانبه فرهنگی دشمنانی که با استفاده از ابزارهای مختلف و روش‌های جدید برای جلوگیری از نشر و گسترش اسلام و سست کردن اعتقادات مردم از هیچ کوشش دریغ نمی‌کنند، را ضروری دانست.
 
وی تأکید کرد: با پرهیز از نگاه سنتی به ابزارها و امکانات موجود در خدمات‌رسانی به آحاد مردم به ویژه زائران رضوی و بهره‌گیری از ابزارهای نوین با رعایت قیدوبندهایی که در وقف‌نامه‌ها آمده، می‌توان آن‌ها را تبدیل به سرمایه‌ای کرد که در عصر حاضر برای مقابله با این تهاجم به‌کار رود.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای امینانه نیات واقفان و استفاده از موقوفات مطابق با شرایط روز و از سویی بهره‌گیری از امانت و استفاده از ابزار نوین و روش مدرن گفت: با مصوبه مجلس شورای اسلامی، سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه راه‌اندازی شده و بدین ترتیب، این سازمان به ابزاری نوین دست یافت.
 
واحدی خاطرنشان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه با اقدامی جهادی و شبانه‌روزی، کاری که انتظار می‌رفت بیش از 10 سال به طول بینجامد را در مدت دو سال اجرایی کرد.
 
وی شفافیت کاری، شفافیت در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و مفاصاحساب، قراردادهای مالی، اسناد مالکیت، حقوقی، ثبتی و اجرای نیات واقفان را از مزایای به‌کارگیری سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه عنوان کرد.
/2759/